Om Oss

Siw Öhman

Revyns underbara drottning! Levererar briljant pitemål utan svårigheter samt har gjort många snabba klipp på salongen sin! Dyker upp i tid och otid, ja kan plötsligt använda ditt knä som tron. Har förövrigt revyns största röst…förlåt, bröstresurser! 


Lars-Erik Lindwall

Presidenten på dialekter och språk! Huserar mellan Pite och Lule och kan plötsligt dyka upp som en finne i röv…revyn. Med en regerande pondus skrider ”lulehasafoten” åter igen kungligt över kommungränsen. Hipp hipp hurra, nu vänder vi blad!

Mona Ponte’n

Glittrande nyförvärvet i revyn! En gång i tiden från Pite men bor nu i Lule. Sång i kör och tidigare erfarenheter inom teater gör att denna duktiga donna nu ska ta regi av sin man Mats. Tiden får utvisa hur det går? Givetvis majESTETISKT!

Stefan Alenius

Värsta västerbottningen! Avsätter mången tid till att fixa kulisserna i revyn. Bygger gärna sin egen hörna och levererar nyheter i tid och otid. Den här ”gogubben” har varit med länge nu och släpper aldrig scengolvet när han som pensionär extraknäcker sig som scenmästare på Christina Kultur!

Irja Wallmark

Piterevyns hovpoet! Ser som lärarinna till att eleverna på Christinaskolan kommer i tid. Tidigare verksam även i Roknäs och Älvsbyrevyn. Levererar snabba texter och fyndiga sketcher när som helst revyn behöver det. Frågan är bara: När kommer karaktären Kåta Gun igen? Jo, när ni i publiken kommer! 

Anders Thorell

Ensemblens egna hovnarr! Tidigare varit med i revyn och nu tillbaka igen. När han inte tidigt på morgonen håller hästhov, så spelar och blåser han med sina bröder i Blås Bröders. När han inte gnäggar på Western Farm på blekingska givetvis. Sickenblås!

Catrin Sjögren

Revyns singelsångerska! Lång erfarenhet av turné i dansband och buskis samt revy. Det finns inget skrå eller fack som hon inte platsar i, men faktiskt mest Musikerförbundet. Återfinns som privat prinsessa bakom disken på IVAB. Rojalistisk rörande och roligt!

Per-Erik Sortti 

Den sjungande gangstern och dödgrävaren i gänget! Har i tio års tid varit med i denna Pitemaffia. Med en sammetslen röst flirtas det med publiken i såväl kyrka som bibliotek. Håll i hatten, en ensamt återkommande revy-räv helt enkelt. Väntar trallande på att drömprinsen ska komma…också!