Om Oss

Cathrin Sjögren

Sångerskan som även gör galna och glada figurer i Karlbergsteatern. Hanterar till vardags en både rörande och fängslande VVS-verksamhet på IVAB i Piteå. I övrigt flyter livet på…sa vi att bruden är singel? Det vill säga totalt utsläppt, fri men framför allt ledig!


Irja Wallmark ===> Lars-Erik Lindvall

Fräcka fröken Irja på Christinaskolan hälsar till sin kära revypublik att nu när revyns nya speldatum krockar med privata angelägenheter har hon tyvärr valt att stå över detta år. I ett desperat försök att fylla tomrummet i revyn efter henne har en STOR aktör med ENORM erfarenhet anlitats, nämligen Lars-Erik Lindvall! De liknar inte varandra mer än äpplen och bananer, men det ser mycket lovande ut för revyn, konstaterar Irja där hon på bilden utför ett klassiskt hjärntest på en halv ”Luleligist” samt tillika tidigare Ersnäs-revyartist!

Siw Öhman

Den mest lössläppta av oss alla i revyn. Hanterar briljant pitemål utan svårigheter samt har gjort många klipp…på salongen sin! Dyker upp närsomhelst som varsomhelst, ja kan plötsligt sitta i ditt knä. Har förövrigt revyns största röst…förlåt bröstresurser!

Per-Erik Sortti

Den sjungande servitören & dödgrävaren i gänget!  Syr in vem som helst och ser till att fångdräkterna håller tonen. Tar även gärna de högre tenortonerna i någon av honom många författade låttexterna.
Släpptes för övrigt ut för länge sedan. Ur garderoben.

Lennart Sandberg

Årets nykomling. Dansbandsmusikern från Sjulnäs fick frigång och intar teaterscenen. Att prata brett på dialekt är inga problem för honom. Vi välkomnar denne nya ”bya-gangster” till galna gänget.
Halleluja hälsar hela sjuka sekten i Piterevyn!

Kenny Nylén

Återkomsten. Lysekilaren är tillbaka! Revyns hunk och matpappa, ja han hanterar elever i köket på Strömbackaskolan samt klär i hatt, baddräkt, lösmustasch samt fotboja med stort nöje på fritiden!
Burvik är hans hem och kåken numera. Så passande!

Stefan Alenius

Västerbottningen som huserat i revyn i snart oräkneliga år. Även medverkat på Karlbergsteatern samt förmedlar arbeten till vardags och ser till att det i revyn arbetas med scenbygge/kuliss.
Har äntligen sin egen lilla cell i årets uppsättning. Alenius Hörna!